Kenneth in Oranje

kenneth taylor in Oranje www_kennethtaylor_nl

Inhoud

Kenneth naar het WK

20 November begint het WK 2022 in Qatar. Kenneth Taylor is opgenomen in de definitieve selectie van het elftal van Oranje. Hij is 1 van de 7 Ajacieden in de selectie van 26 spelers.

De keepers

Louis van Gaal neem drie keepers mee namelijk, Justin Bijlow van Feyenoord, teamgenoot van Kenneth Taylor, Remko Pasveer en Andries Noppert van SC Heerenveen. Voor vele is het een grote verrassing dat Jasper Cillessen niet is opgenomen in de selectie van Oranje. Menig voetbalfanaat zag in de keeper van NEC zelfs de vaste keeper van Oranje. We zijn heel benieuwd wie Louis van Gaal nu als doelman gaat opstellen.

De verdedigers

In de verdediging zien we geen hele verassende namen. Aanvoerder Virgil van Dijk, Nathan Aké , Jurriën Timber , Stefan de Vrij , Matthijs de Ligt , Tyrell Malacia , Jeremie Frimpong , Denzel Dumfries en Daley Blind.

Daley Blind is de verdediger welke nog het meest besproken was, na een slechte reeks bij Ajax zat hij de laatste wedstrijden bij Ajax op de bank, maar Louis van Gaal vond dat het maar allemaal onzin was over de commotie over Daley Blind. Hij gaf aan er niet over getwijfeld te hebben om hem niet mee te nemen.

De middenvelders

Op het middenveld zien we natuurlijk onze Kenneth Taylor , Frenkie de Jong , Steven Berghuis, Davy Klaassen, Teun Koopmeiners, Cody Gakpo , Marten de Roon en Xavi Simons.

Kenneth Taylor was begin November volgens hemzelf nog niet bezig met het WK. Hij gaf wel aan dat hij als kleine jongen van 8 jaar er al van droomde om ooit te mogen spelen in het Nederlands elftal. Na het sterke optreden van afgelopen weekend tegen FC Emmen gaf ook Kenneth Perez aan dat het dik verdiend is dat Kenneth Taylor mee mag naar het WK. Hij ziet er zelfs kansen voor Taylor dat hij een grote rol gaat spelen in het Nederlands elftal.

De aanvallers

In de aanval de hopelijk net op tijd fitte Memphis Depay, Steven Bergwijn , Vincent Janssen, Luuk de Jong , Noa Lang en Wout weghorst Er was vooraf veel sprake over de aanvallers, Brian Brobbey valt net buiten de selectie en Louis van Gaal neemt drie andere spitsen mee.

Maandag 21 november begint het WK voor Oranje met een wedstrijd tegen Senegal. Deze wedstrijd begint om 17.00 uur. Vrijdag 25 november ook om 17.00 uur speelt Nederland tegen Ecuador en de laatste groepswedstrijd is op 29 november om 16.00.