Teamgenoten bij Ajax

Kenneth Taylor Teamgenoten

Inhoud

Alles over de teamgenoten van Kenneth Taylor bij Ajax.

Keepers bij Ajax

Maarten Stekelenburg speelt met nummer 1 bij Ajax. Hij is na een lange tijd weer terug bij Ajax. Op dit moment speelt hij wel met nummer 1. Maar Remko Pasveer is de vaste keeper bij Ajax sinds Maarten in 2021 een blessure opliep.

Jay Gorter speelde tussen 2019 en 2021 bij Go Ahead Eagles. In zijn laatste jaar bij Go Ahead Eagles hield hij 24 wedstrijden in de competitie de nul, dat is record in Nederland. In 2021 werd hij bij Ajax gehaald als reservekeeper. Hij speelde tot nu toe vooral bij Jong Ajax.

Remko Pasveer is de nummer 1 keeper bij Ajax. Hij speelt met nummer 22. Remko Pasveer kwam in 2021 naar Ajax na vier jaar bij Vitesse te hebben gespeeld. In eerste instantie was die gehaald als reservekeeper alleen hij werd al snel de vaste keeper door een dopingschorsing van Andre Onana en een blessure bij Maarten Stekelenburg

Verdedigers bij Ajax

Jurriën Timber is de rots in de branding in het hart van de defensie bij Ajax achterin. In maart 2020 maakte hij zijn debuut in het eerste van Ajax. In het seizoen 2021/2022 beleeft hij een uitstekend jaar met naast hem Lisandro Martinez, in de eerste 15 wedstrijden van het Eredivisieseizoen werd de verdediging van Ajax maar 2 keer gepaseerd. Een uitstekende presentatie van het elftal van Ajax, waar Jurriën Timber een groot onderdeel van was.

Owen Wijndal kwam in Juli 2022 voor 10 miljoen over van Az. Hij kwam op de linksback positie en moest daar de concurrentie aangaan met Daley Blind en Calvin Bassey. Uiteindelijk liep wijndal snel wat blessures op waardoor hij in het begin van het seizoen weinig aan het spelen toekwam. Pas in Oktober/November kreeg hij weer wat speelminuten nadat Daley Blind onder vuur lag na een aantal slechte prestaties.

Sean Klaiber

Ahmetcan Kaplan

Devyne Rensch

Daley Blind

Jorge Sánchez

Lisandro Magallan

Calvin Bassey

Kik Pierie

Middenvelders bij Ajax

Edson Alvarez

Davy Klaassen

Kenneth Taylor

Mohammed Kudus

Steven Berghuis

Youri Regeer

Aanvallers bij Ajax

Steven Bergwijn

Brian Brobbey

Dusan Tadic

Antony

Lorenzo Lucca

Mohamed Ihattaren

Naci Ünüvar

Francisco Conceicao

Hassane Bandé

Spelers uitgeleend

Anass Salah-Eddine word op dit moment uitgeleend aan FC-Twente, zijn huurcontract loopt tot Juni 2023.

Max de Waal word op dit moment uitgeleend aan Ado den Haag, zijn huurcontract loopt tot Juni 2023.

Mohamed Daramy word op dit moment uitgeleend aan zijn oude club FC Kopenhagen, zijn huurcontract loopt tot medio 2026.

Victor Jensen word uitgeleend aan Rosenborg BK tot Juni 2023.